Friday, 30 September 2016

Rindu Si Lala


Hanya kamu.. Tiada yg lain..






Thursday, 29 September 2016

Alkisah kipas


Tanpa kipas, hidup tak tenteram.


*Nak testing post gambar sebenarnya.. hehe



Wednesday, 28 September 2016

Boring x dapat update blog dengan gambar

Assalam..

Lama jugak rasanya dh x update blog sejak xda laptop. Laptop wife pun dia bawa pegi kje. Ermmm. Kalau update guna phone mcm ssh nk letak gambar kat entry.. bosan. Ada ker app yg mudah utk kita post new entry bserta gambar?

Nak iklan jugak.. hehe. Kalau nak beli minyak angin aromaterapi yang wangi tu boleh pm ejulz k. Tq ^_^

PELBAGAI KEGUNAAN

1. SAKIT KEPALA & STRESS

Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​

Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.

2. SAKIT & SENGAL OTOT

Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki.

Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak.

3. MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN

Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?

Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?

FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.

4. SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT

Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!

Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.

5. GIGITAN SERANGGA

Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.

Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!

Dapatkan harga borong dengan segera..

Whatsapp FRESH CARE ke 0168500565
Whatsapp FRESH CARE ke 0168500565
Whatsapp FRESH CARE ke 0168500565

Like page kami ---> https://m.facebook.com/EjulzBlogshop/

Thursday, 1 September 2016

Minyak Angin Aromaterapi

Kami menjual pelbagai jenis Minyak Angin Aromaterapi. Ada 3 jenama semuanya..

1. #SafeCare
2. #Javaspa
3. #FreshCare

FRESH CARE ada 10 jenis aroma/bau:
1. Lavender
2. Citrus
3. Sports
4. Hot/Strong
5. Splash Fruity
6. Sandal Wood
7. Green Tea
8. Teen Happy Cherry
9. Teen Bubbble Gum
10. Teen Passion Fruit

* Bersaiz kecil dan mudah dibawa ke mana-mana.
* Pelbagai jenis aroma yg harum dan menyegarkan.

Whatsapp 0168500565
Whatsapp 0168500565
Whatsapp 0168500565

https://m.facebook.com/EjulzBlogshop/

Tuesday, 23 August 2016

Yeayyyyy!! Hadiah dah sampai..



Alhamdulillah.. Barang dah sampai. Terima kasih Mieza




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...